U doorloopt momenteel de inschrijfsequentie

Meer...

 

Onder groepsinschrijving wordt verstaan: de detachementscommandant of zijn vertegenwoordiger schrijft de militairen van het detachement van zijn eenheid in voor deelname aan de Vierdaagse. Het inschrijvingsgeld kan, ofwel in 1 keer ofwel individueel door de geregistreerde personen, gestort worden door gebruik te maken van de registratiegegevens die u bekomt op het einde van de inschrijfsequentie.

Alle andere inschrijvingen worden beschouwd als individuele inschrijvingen: individuen, kleine groep vrienden/collega's, … De inschrijfmodule voorziet hier eveneens de mogelijkheid dat één persoon van een kleine groep (bijvoorbeeld: 5 soldaten/vrienden, niet een officieel detachement van een eenheid) de andere leden registreert en vervolgens 1 gezamelijke overschrijving uitvoert door gebruik te maken van de registratiegegevens die u bekomt op het einde van de inschrijfsequentie!

U bent detachementscommandant en wenst uw eenheid als groep in te schrijven, klik dan hier: groep

U bent een buitenlandse militair en wil individueel inschrijven, kies dan hier: individueel

Bij gebruik van de IBAN en BIC gegevens worden geen kosten aangerekend bij internationale overschrijvingen in de Europese Unie.
Bij het maken van de bovenstaande keuze opent een nieuw venster en bevindt u zich in de inschrijfmodule. Volg de instructies op het scherm.
Op het einde van de sequentie sluit u dat venster terug af en komt u weer op deze pagina terecht.

Goede raad: geef steeds een geldig e-mailadres op indien u hierover beschikt; u ontvangt dan steeds een samenvattend bericht ter bevestiging van de geregistreerde gegevens per e-mail voor uw eigen gemak.