U doorloopt momenteel de inschrijfsequentie

Individuele of groepsinschrijving?

U wilt individueel inschrijven, kies dan hier: individueel

U wilt een groepsinschrijving invullen, kies dan hier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U gaf aan dat u burger bent.

Indien u zich vergiste, keer dan terug naar het vorige scherm

Meer...

Onder groepsinschrijving wordt verstaan : de secretaris, de penningmeester, de voorzitter of een lid van een officiële wandelclub(aangesloten bij een federatie als VWF, AKTIVIA,.. e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen/informatie) schrijf MINIMUM 10 leden van de club in voor deelname aan de Vierdaagse. Het zorgvuldig ingevulde formulier, opsturen via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post naar het

Vierdaagse van de IJzer vzw
Matrozenlaan 16
8620 Nieuwpoort

De betaling gebeurt door middel van een overschrijving op rekeningnummer IBAN : BE02 7350 4225 8440 door de verantwoordelijke van de groep.

De bevestiging van uw inschrijving zal via e-mail na de betaling overgemaakt worden.

Alle andere inschrijvingen worden beschouwd als individuele inschrijvingen: individuen, gezinnen, occasionele groepen, officiële wandelclubs die met 9 leden of minder deelnemen.

De inschrijfmodule voorziet hier eveneens de mogelijkheid dat één persoon van het gezin, de groep of de club de andere leden registreert en vervolgens 1 gezamelijke overschrijving uitvoert door gebruik te maken van de registratiegegevens die u bekomt op het einde van de inschrijfsequentie!

Bij gebruik van de IBAN en BIC gegevens worden geen kosten aangerekend bij internationale overschrijvingen in de Europese Unie.

Bij het maken van de bovenstaande keuze individueel opent een nieuw venster en bevindt u zich in de inschrijfmodule. Volg de instructies op het scherm.

Op het einde van de sequentie sluit u dat venster terug af en komt u weer op deze pagina terecht.

Goede raad: geef steeds een geldig e-mailadres op indien u hierover beschikt; u ontvangt dan steeds een samenvattend bericht ter bevestiging van de geregistreerde gegevens per e-mail voor uw eigen gemak.