U doorloopt momenteel de inschrijfsequentie

Individuele of groepsinschrijving?

U bent een Belgische militair in actieve dienst, en wil individueel inschrijven, kies dan hier: individueel  (Bijlage E)
U bent een Belgisch militair in de reserve, en wil individueel inschrijven, kies dan hier: burger

U bent detachementscommandant en wenst uw eenheid als groep in te schrijven, klik dan hier: groep

Meer...

U gaf aan dat u een Belgische militair (actief of in de reserve) bent.

Identificatienummer vergeten of verloren klik hier

Zorg er voor dat u administratief in orde bent in de eenheid! Het secretariaat van de Vierdaagse van de IJzer gaat uit van het feit dat de on-line inschrijving van een Belgische militair gebeurt met medeweten en goedkeuring van de Korpsoverste!

Goed om weten: Belgische militairen die in uniform stappen, nemen gratis deel. Ze betalen enkel voor hun medaille indien ze die wensen.

Een individuele militair die niet in militair stapt, wordt als privé-persoon beschouwd en betaalt net als de burgers het inschrijvingsgeld. Hij vinkt de optie "Ik stap in uniform"op het inschrijfscherm dan NIET aan.

Onder groepsinschrijving wordt verstaan: de detachementcommandant of zijn vertegenwoordiger schrijft de militairen van het detachement van zijn eenheid, actief of in de reserve, in voor deelname aan de Vierdaagse.

Vul het verschenen formulier in en mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ze op naar het secretariaat Vierdaagse van de IJzer.

De militaire detachementen voor de dagmars worden opgevangen door een verantwoordelijke (zie nota aan de KorpsComd en de permanente richtlijnen beheer), de geëncadreerde detachementen krijgen hun richtlijnen in de hen toegewezen logeerkamp (AO – J/770 D).

Let op!

  • Nota aan de KorpsComd met plan Militaire bus
  • Belgische militairen moeten steeds in uniform meestappen; die optie moet dus aangevinkt worden op het inschrijfscherm! Doet men dit niet, dan wordt men alsnog beschouwd als privé-personen en moet het inschrijvingsgeld betaald worden.
  • Voor Belgische militairen in de reserve is de groepsinschrijving trouwens de enige mogelijkheid om als 'militair' en dus gratis deel te nemen. Wenst u, als reservist, individueel deel te nemen, dan wordt u alsnog beschouwd als privé-persoon, moet u betalen en zich inschrijven als burger.
  • Lees daarom aandachtig de Algemene politiek van 13 Sep 11 en de Gedetailleerde Instructie van 13 Feb 12.
  • De dracht van het uniform wordt door de controleploegen vastgesteld.

Alle andere inschrijvingen worden beschouwd als individuele inschrijvingen: individuen, kleine groep vrienden/collega's, … Enkel actieve militairen kunnen zich individueel als 'militair' inschrijven! De inschrijfmodule voorziet hier eveneens de mogelijkheid dat één persoon van een kleine groep (bijvoorbeeld: 5 soldaten/vrienden, niet een officieel detachement van een eenheid) de andere leden registreert en vervolgens 1 gezamelijke overschrijving uitvoert door gebruik te maken van de registratiegegevens die u bekomt op het einde van de inschrijfsequentie!

Bij het maken van de bovenstaande keuze opent een nieuw venster en bevindt u zich in de inschrijfmodule. Volg de instructies op het scherm. Op het einde van de sequentie sluit u dat venster terug af en komt u weer op deze pagina terecht.

Goede raad: geef steeds een geldige-mailadres op indien u hierover beschikt; u ontvangt dan steeds een samenvattend bericht ter bevestiging van de geregistreerde gegevens per e-mail voor uw eigen gemak.